Android Developer

Job description

Even voorstellen

Wij zijn op een missie om het wereldwijde probleem van de lage medewerkersbetrokkenheid op te lossen. Ruim 87% van alle medewerkers voelt zich niet betrokken bij het bedrijf waar zij voor werken. Wij focussen ons specifiek op non-desk organisaties, waar 75% van alle mensen wereldwijd werken. Denk aan vakkenvullers, horeca medewerkers, beveiligers etc. Misschien herken jij zelf het probleem ook wel ;).

Wij gaan het gat tussen de organisatie en de medewerkers dichten door het bouwen van een unieke medewerkers app. Via onze app kunnen organisaties ondere andere nieuwe medewerkers inwerken, korte trainingen sturen en efficiënt communiceren binnen de hele organisatie. We noemen Flex-Appeal daarom ook wel ‘de app voor werk’!

We werken al met fantastische bedrijven zoals de Albert Heijn, Gamma, Amsterdam Arena en New York Pizza. Onze ambitie is om marktleider te worden, zodat wij zoveel mogelijk medewerkers wereldwijd betrokken kunnen maken. Om dit voor elkaar te krijgen hebben wij jou nodig!Wat wij belangrijk vinden bij onze collega’s

Elke dag werken we aan onze gezamenlijke missie. Een geweldig team is daarbij enorm belangrijk. Wij vinden het belangrijk dat je een positieve mindset hebt, je een echte teamplayer bent en dat je ernaar streeft om het beste uit jezelf en het bedrijf te halen.

Werken bij een snelgroeiende startup betekent werken in een dynamische omgeving. We vinden het dan ook belangrijk dat je een proactieve houding hebt en af en toe ook de handen uit de mouwen steekt om hier en daar bij te springen.

Requirements

Jouw profiel

- Minimaal drie jaar commercieele Android ervaring

- Ervaring met architectuur technieken zoals MVP

- Ervaring met Java

- Heeft geen moeite met het gebruik van Git

- Gepassioneerd over techniek en de laatste “coding” trends

- Verantwoordelijkheid- en doorzettingsvermogen

- Resultaatgerichte houding

- Test Driven Development is een pré


Wat wij jou bieden

- Een uitdagende plek in een snelgroeiende startup met internationale ambities

- Veel waardering 

- Een leergierige werkomgeving

- Een 27 inch monitor

- Een giga snelle en nieuwe MacBook Pro

- Mogelijkheid om een aantal dagen thuis te werken

- Goed salaris en de mogelijkheid om mee te participeren in het bedrijf (aandelen)

- Geen collega’s maar vrienden

- Een kantoor met prachtig uitzicht over Rotterdam

- Lekkere koffie en lunches